Stijlwerk

Geheel naar wens maakt Stijlwerk de meubels/interieurdelen op maat. Stijlwerk gebruikt niet alleen van de voor de hand liggende materialen maar ook exclusieve houtsoorten

J&A Interieurs

In onze werkplaats maken vakbekwame meubelmakers precies het meubel dat u in gedachten hebt, of uw persoonlijke droomkeuken. Dat gebeurt met oog voor detail en helemaal in de stijl die bij u en uw huis of bedrijf past.

Timmerbedrijf en Meubelmakerij A. Broersen

Timmerbedrijf en Meubelmakerij  A. Broersen is al vanaf 1990 actief in de interieurbranche. Hierbij gaat het om houten en MDF meubelen, keukens en ander interieur. Alles wordt uiteraard op maat gemaakt en in onze eigen spuiterij in de lak of verf gespoten.

De Myse

Erkend vakspecialist in nostalgische keukens en een sfeervol interieur. Wij leveren u het comfort van nu met de uitstraling van toen. Goed betaalbaar en toch tot in de kleinste details afgestemd op uw eigen wensen en woongemak.

Marco Haakman in- & exterieur houtbouw

Marco Haakman in- & exterieur houtbouw kwaliteit en vakmanschap op het gebied van houten keukens, keukenrenovatie, buitenhuizen en prachtige interieurs! Door jarenlange ervaring kunnen wij aan al uw wensen tegemoet komen waardoor u levenslang kan genieten.

De Zeug keukens, AGA, bouw en interieur

Een handgemaakte keuken op maat  van massief hout, een inbouwkast op maat, een nostalgische keukenkraan; wat uw wensen ook zijn, u kunt ermee terecht bij timmer- en restauratiebedrijf De Zeug. Bij ons krijgt u vakwerk waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Atelier Reudenroos Ambachtelijke meubels en houtsnijwerk

Ons werk en passie; het meubelmaken, beeldhouwen, houtsnijden, fineren, houtdraaien en vergulden. Met veel zorg voor duurzaamheid en aandacht voor ontwerp en detaillering, maken wij een kwaliteitsproduct dat geheel aansluit bij uw wensen. Een uniek product, nooit hetzelfde en altijd voorzien van ons brandmerk, uw garantiebewijs.

You Medemblik De vestigingsplaats

Terrazzo.NET Algemene informatie

PC Reclame De ontwerpers van deze site.