Route beschrijving naar de showroom in de mooiste plaats aan het IJsselmeer

Wanneer u de showroom van Rosa Bian Terrazzowerken wilt bezoeken openen wij deze speciaal voor u. Maak van te voren wel even een afspraak. In onze vestigingsplaats Medemblik is ook van alles te beleven. Meer hierover vindt u op inmedemblik.nl. Wij adviseren u om een bezoek aan onze terrazzo showroom te combineren met een bezoek aan deze mooie stad.

Medemblik is het oudste stadje in West-Friesland, Noord-Holland. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A7, zowel vanuit de richting Amsterdam als Leeuwarden. Het ligt ruim een half uur rijden vanaf Amsterdam (de spits niet meegerekend!)


Vanuit de richting Amsterdam/Leeuwarden

In Medemblik houdt u het centrum aan. Via de Westerdijk, Overtoom en Dam (met aan uw linkerhand het stationnetje en het stadhuis) gaat u rechtdoor de Oudehaven op.Daar neemt u de eerste afslag rechts de Bangert in. U vindt ons bedrijf aan de linkerkant van de weg op nummer 36 en 38.


Vanuit de richting Lelystad/Enkhuizen

In Medemblik houdt u het centrum aan totdat u op de Nieuwstraat bent. Hier rijdt u door tot u het stadhuis voor u ziet. Daar gaat u rechts de Oudehaven op. Daarna neemt u de eerste afslag rechts de Bangert in. U vindt ons bedrijf aan de linkerkant van de weg op nummer 36 en 38.

Grotere kaart weergeven